fbpx

Az én történetem

A masszázs az út, a Lomi Lomi az eszköz, a cél az egészség és a harmónia elérése

Jóka Alexandra

Adni szeretettel… Ez a fő motivációm. A masszázs számomra egy eszköz, amivel a hozzám forduló emberek szolgálatára, segítségére lehetek. A megelőzésben hiszek és abban, hogy a saját magunk jól-léte, egész-sége a legfontosabb és ezért tennünk is érdemes. Holisztikus szemléletű vagyok, ezért olyan technikákat tanultam és tanulok folyamatosan, ami közelebb visz a testi-lelki-szellemi egészségünkhöz. 

Férjemmel és 2 gyermekünkkel Lakiteleken élünk.

Anyaként és feleségként pontosan tudom mennyire fontos magammal is foglalkoznom, hogy a lehető legkiegyensúlyozottabban éljük a mindennapjainkat.

Ezért célomként tűztem ki, hogy nőket, édesanyákat ösztönözzek, kényeztessek, evvel segítve Őket a rohanó világunkban kikapcsolódni, ellazulni, feltöltődni.

Útkeresésem kezdetén találkoztam a lomi lomi masszázzsal, ami első megtapasztalás után szerelem lett. Előtte is voltam már masszázson, de ehhez fogható élményben még nem volt részem. A polinéz szellemiség magával ragadott, a szeretet központúság, az egységben való gondolkodás és érzés, minden mozdulatában és megnyilvánulásában való jelenléte miatt. Számomra csodálatossá teszi az az érzés, ahogy az egész testet tetőtől-talpig áramló mozdulatok összekötik, s közben finoman érzékelhető a test minden rezdülése. Szeretni és szeretve lenni, ez az, ami mindannyiunk belső vágya. A masszázs során megtapasztalhatod ezt az érzést, ha megengeded, hogy befogadásra találjon Benned.

Felkelettem az éreklődésed? Gyere és próbáld ki!

Ugorj be egy masszázsra!

Lakitelek

Kecskemét

Tapasztald meg a harmónia új szintjét!

+36306896498

jokaalexandramasszazs@gmail.com

Kövess a közösségi médiában

© 2020 Jóka Alexandra Masszázs szalon.